dimarts, 15 d’octubre del 2013

Jo també sóc una maniàtica



MACFARLANE Aidan; McPerson, Ann

¿Que no hauria de llegir el diari de la meua germana? Molt bé. Em jugue el que volgueu que vosaltres el llegireu a la mínima oportunitat: això sí que m'ha fet comprendre millor les dones. ¿ i ja crec que ho necessitava! ¿ En quines situacions es fica Susie! Són encara més emocionants que la meua vida. Quan el protagonista de Diari d'un jove maniàtic estava atrafegat informant el món de les seves preocupacions no s'imaginava ni de bon tros que tenia competència. La competència es diu Susie, la seva germana petita que ara és una experimentada jove de setze anys, que espera emular el seu germà i fins i tot superar-lo. Susie escriu sobre el sexe, els amors, l'anorèxia, la febre glandular, la depressió, la mort, la SIDA, posar-se a règim, fer exàmens, els drets dels animals, la contracepció, el divorci, els cucs, com afrontar la tensió nerviosa, els polls dels cabells i moltes coses més. El seu diari inclou no solament els articles, pamflets, cartes i altres retalls sobre els problemes que l'afecten, sinó també en posa al corrent de les aventures del seu germà i dels esdeveniments de la vida familiar.

1 comentari:

  1. Mariya Pastushok ha dit:

    Aquest llibre tracta de la vida d'una noia, la Susie. Més aviat és el seu diari personal on ella explica el seu dia a dia, parla una mica sobre tot ; la seva família, de l'escola, de les amigues, el noi que l'agrada, etc...

    El llibre m'ha agradat molt ja que em sembla un llibre molt interessant i de totes les coses que parla, d'alguna o altre m'he sentit identificada.
    El llibre està molt divertit i penso que el recomanaria més a las noies que no pas als nois ja que el diari és d'una noia, i les noies ens entenem millor.

    ResponElimina