dijous, 15 de maig de 2014

El silenci de la por

Anna Tortajada

Tot va començar una tarda de diumenge a casa dels avis, en una reunió amb els pares i tiets, on també vam anar el meu germà Marc i jo. Feia mesos que l'avi estava malalt i no es movia del llit i havíem de parlar de com organitzar-nos per ajudar l'àvia. La trobada va començar com qualsevol altra... però mica en mica van anar sorgint totes les veritats que, per por i per vergonya, havien estat amagades durant anys. Acceptar que el teu avi no és qui sembla no és gens fàcil, però en Marc i jo vam prendre una decisió: no deixaríem que la por seguís sent el monstre que planava per la història de la nostra família.

2 comentaris:

  1. A mi aquest llibre se m'ha fet molt llarg i pesat. No m'ha agradat gaire com s'ha desenvolupat la historia, tampoc m'ha agradat perquè aquest llibre va com d'anar resolent misteris sobre la família i a mi tot aquest tema no m'agrada gaire. L'únic tros que m'ha agradat ha estat el final.

    ResponElimina
  2. No està malament, el llibre, i és fàcil de llegir. Tot passa durant una tarda. I es veuen les diferents opinions de cada un dels membres de la família, sent diferents del més gran al més petit. Jo li poso un 5.

    ResponElimina