dijous, 15 de maig del 2014

El silenci de la por

Anna Tortajada

Tot va començar una tarda de diumenge a casa dels avis, en una reunió amb els pares i tiets, on també vam anar el meu germà Marc i jo. Feia mesos que l'avi estava malalt i no es movia del llit i havíem de parlar de com organitzar-nos per ajudar l'àvia. La trobada va començar com qualsevol altra... però mica en mica van anar sorgint totes les veritats que, per por i per vergonya, havien estat amagades durant anys. Acceptar que el teu avi no és qui sembla no és gens fàcil, però en Marc i jo vam prendre una decisió: no deixaríem que la por seguís sent el monstre que planava per la història de la nostra família.

3 comentaris:

  1. A mi aquest llibre se m'ha fet molt llarg i pesat. No m'ha agradat gaire com s'ha desenvolupat la historia, tampoc m'ha agradat perquè aquest llibre va com d'anar resolent misteris sobre la família i a mi tot aquest tema no m'agrada gaire. L'únic tros que m'ha agradat ha estat el final.

    ResponElimina
  2. No està malament, el llibre, i és fàcil de llegir. Tot passa durant una tarda. I es veuen les diferents opinions de cada un dels membres de la família, sent diferents del més gran al més petit. Jo li poso un 5.

    ResponElimina
  3. La història va començar un Diumenge, que estan tots en família cada membre de la família deia una veritat o secret que no deien des de fa anys. A mi m'ha agradat, però el trobo una mica pesat.Jo li poso un 6

    ResponElimina