dijous, 30 d’octubre del 2014

El secret de la marea


Santi Baró

L’acció transcorre a l’illa del Coco, on els quinze joves protagonistes, més els seus tres professors hi fan una estada com a premi per haver guanyat un concurs internacional d’àmbit educatiu. Però el que havia de ser una estada tranquil·la en aquesta illa paradisíaca, antic refugi de pirates, pren ben aviat un altre caire.

Sembla que les llegendes sobre tresors enterrats que circulen sobre l’illa han despertat l’interès d’uns visitants molt especials. Però l’illa no tan sols amaga suposats tresors d’antics pirates, sinó també els que ofereix la mare natura. Hi ha un secret, el més ben guardat de l’illa, que només queda al descobert un cop cada cent anys i que tan sols és a l’abast d’alguns privilegiats: el secret de la marea.

1 comentari:

  1. Jordi Paré ha dit:

    Al principi pot ser que sogui molt pesat, cap a la part mitjana - final del llibre, la cosa és possa molt interessant, tant, que quan comences a llegir no pots parar .
    M'ha agradat com estan descrits els personatges, tant físicament com psicològicament.

    La part que m'ha interessat més del llibre com he dit al principi és la part mitjana-final. Animo a la gent que li costi llegir o inclús a tots. És molt fàcil de llegir.

    ResponElimina