dimecres, 3 de desembre de 2014

El cor de la Hannah

el cor de la hannah-rocio carmona-9788424642501 Rocio Carmona

La Hannah és una jove amish de Pennsilvània; viu en un entorn rural, aïllat i rígid, que encara avui segueix les normes i els codis del segle XVII. El mateix dia que fa 16 anys, es produeix un esdeveniment únic a la història del poble: per primera vegada en dècades, es permet l'entrada d'un foraster, en Daniel, un jove que acaba d'arribar de Seattle per a fer un reportatge fotogràfic sobre els amish. La Hannah sent de seguida alguna cosa per ell, i en Daniel s'enamora d'ella a l'instant. Inicien una relació que trenca tots els codis de la comunitat. Quan la família d'ella se n'assabenta, prohibeix que es continuïn veient i fan fora del poble en Daniel. Però la Hannah decideix fugir per anar a buscar-lo a Nova York, on s'enfrontarà a un nou món, viurà tota mena de perills i aprendrà algunes lliçons que mai no oblidarà.

1 comentari:

 1. Elsa Matí­as ha dit:

  La Hannah és una jove amish de Pennsilvània, viu en un entorn rural, aïllat i rígid, que encara avui segueix les normes i codis del segle XVII.
  El mateix dia que fa 16 anys, es produeix un esdeveniment únic a la història del poble: per primera vegada en dècades es permet l'entrada d'un foraster, en Daniel, un jove què acaba d'arribar de Siattle per fer un reportatge fotogràfic sobre els amish.
  La Hannah sent enseguida alguna cosa per ell, i en Daniel s'enamora d'ella a l'instant. Inicien una relació que trenca tots els codis de la comunitat. Quan la família d'ella se n'assabenta, prohibeix que es continuen veient i fan fora del poble en Daniel. Però la Hannah decideix fugir per anar a
  buscar-lo a Nova York on s'enfrontara a un nou món, viurà tota mena de perills i algunes lliçons.

  Opinió:

  Aquest llibre m'ha agradat molt, perquè he conegut més aquesta cultura amish i el tema principal m'ha encantat.
  El tema del llibre és l'amor.
  És molt fàcil de llegir i molt entenedor.

  De nota li poso un 9,5

  ResponElimina