dijous, 4 de desembre del 2014

Història de Catalunya (modèstia a part)



Toni Soler

La nostra història, diguem-ho sense embuts ni autoenganys, no mata, excepte en un parell de segles en què vam tallar el bacallà per la Mediterrània. Però tant hi fa, és la nostra història, i la van protagonitzar catalans i catalanes com nosaltres, que tenien virtuts i defectes, mala llet i, en alguns casos, molta vis còmica (modèstia a part).

Quinze anys després de l’aparició d’Història de Catalunya (modèstia a part) és una bona ocasió per oferir-ne una edició revisada, actualitzada i il·lustrada. En aquesta edició hi trobareu un capítol inèdit i unes noves conclusions adaptades al mapa electoral vigent a Catalunya.

1 comentari:

  1. Guillem Soler ha dit:

    Aquest llibre explica la història de Catalunya des de la Prehistòria fins a aquests moments de l'actualitat.
    Parla sempre amb un to hirònic que fa que es llegeixi molt bé.
    Explica els canvis polítics, socials i econòmics sofrits al llarg del temps a Catalunya.

    Si t'interessa agafar una mica de cultura i saber una mica més de la història del teu país, aquest llibre t'agradarà. Parla de tots els fets però ho resumeix molt bé de forma que no estiguis llegint el mateix tema durant moltes pàgines i no et cansis.
    El llibre va molt bé per l'assignatura de socials perquè quan fas història catalana casi cada tema que el professor t'expliqui et sonarà d'algo perquè ja t'ho has llegit abans. Com que al llibre ho resumeix bastant a classe ho faras més extens. A mi, el llibre m'ha agradat molt i me l'he llegit molt ràpidament i sense cap problema.

    Nota: 9,5.

    ResponElimina