dimecres, 17 de desembre del 2014

El corredor del laberinto / laberint

el corredor del laberinto 1-james dashner-9788493801311 James Dashner

 Bienvenido al bosque. Verás que una vez a la semana, siempre el mismo día y a la misma hora, nos llegan víveres. Una vez al mes, siempre el mismo día y a la misma hora, aparece un nuevo chico, como tú. Siempre un chico. Como ves, este lugar está cercado por muros de piedra… Has de saber que estos muros se abren por la mañana y se cierran por la noche, siempre a la hora exacta. Al otro lado se encuentra el laberinto. De noche, las puertas se cierran… y, si quieres sobrevivir, no debes estar allí para entonces". Todo sigue un orden… y, sin embargo, al día siguiente suena una alarma. Significa que ha llegado alguien más. Para asombro de todos, es una chica. Su llegada vendrá acompañada de un mensaje que cambiará las reglas del juego. ¿Y si un día abrieras los ojos y te vieses en un lugar desconocido sin saber nada más que tu nombre? Cuando Thomas despierta, se encuentra en una especie de ascensor. No recuerda qué edad tiene, quién es ni cómo es su rostro. Sólo su nombre. De pronto, el ascensor da un zarandeo y se detiene. Las puertas se abren y una multitud de rostros le recibe. "Bienvenido al Claro —dice uno de los adolescentes—. Aquí es donde vivimos. Esta es nuestra casa. Fuera está el laberinto. Yo soy Alby; él, Newt. Y tú eres el primero desde que mataron a Nick

 

11 comentaris:

  1. Natàlia Muñiz ha dit:

    Aquest llibre m'ha agradat molt per que fins el final et va formulant preguntes que es van resolent al llarg de la trama. A mi m'ha s'emblat molt interesant i amb molt bon argument. Jo sel recomano a la gent que li agradin les histories de acció, li poso un 8.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre al principi és avorrit, però després t'enganxa i el temps passa volant quan llegeixes
    Aquesta trilogia és llarga peró és molt bona

    ResponElimina
  3. Roger Manyosa ha dit :

    Argument: En Thomas és un noi que desperta en un ascensor i que no recorda com ha arribat i que no recorda el seu nom.Quant l'ascensor arriba al seu pis veu tot un grup de nois i cap noia.En Thomas pregunta on és i com pot sortir, li diuen que esta a La Clariana i al costat al Laberint i que l'única manera de sortir és resolent el Laberint.

    El llibre m'ha agradat molt, sobretot la trama ja que fins al final del llibre no saps ven bé que passarà, perquè és una trilogia i per tant hi ha bastant intriga.El llibre s'ha adaptat a la versió cinematogràfica, és un llibre que s'ha venut bastant.

    Nota: 9

    ResponElimina
  4. Guillem Soler ha dit:

    Aquest llibre ha fet que no pogués parar de llegir-lo de lo addicte que he estat a ell.
    Els seus personatges t'atrapen al seu món i la història està plena de fets que et marquen molt.
    A mi, sincerament, aquest llibre m'ha encantat i penso que és dels millors que he llegit mai. El recomano a totes les persones amb ganes de llegir que vulguin endinsar-se a una gran aventura.

    Nota: 10

    ResponElimina
  5. Resum:
    En Thomas arriba a un lloc anomenat 'La Clariana' amb un ascensor. No recorda absolutament res. Amb el temps descobreix que aquell lloc no és com sembla, a les seves afores hi ha un laberint que canvia cada nit al tancar-se les portes, ell pensa que és un laberint normal fins que li parlen del Grius,. Més endavant en Thomas es converteix en corredor. Una nit tot canvïa i les portes no es tanquen i per sobreviure han de trobar la sortida, que no és on ells es pensen que és.

    Opinió personal:
    M'ha agradat molt, és un llibre molt interessant i amb molta intriga, el que fa que no puguis parar de llergir'l-ho. És un llibre que recomano a tothom, i amb la pel·lícula es pot possar cara als personatges.

    Nota: 10

    ResponElimina
  6. Thomas, el protagonista, es desperta sense recordar res en un lloc extrany. Allà veu que hi ha mes adolescents com ell, a en Thomas l'expliquen que arriba algú nou cada més i que estan rodejats d'un laberint. Per sortir d'allà han de trobar la sortida, però no és gens fàcil. Molts perills s'amaguen derrera les parets del que ells en diuen: "Laberint"

    Opinió personal:

    M'ha encantat, vaig trobarlo super intrigant i molt diferent a la pel·lícula, tinc ganes de començar el segon.

    Nota:10

    ResponElimina
  7. És un llibre amb molts misteris i secrets, d'acció i molt ben redactat.
    El personatge principal(Thomas)està ben treballat i no dubto que l'autor el desenvoluparà al màxim durant el transcurs dels propers llibres.
    M'ha agradat molt però he trobat a faltar acció. Hi ha moltes escenes on podrien ocórrer moltes coses emocionants i l'autor es dedica a evitar-les. En aquest apartat trobo que ha fallat una mica. En alguns moments fins i tot vaig arribar a pensar en deixar-lo de tan avorrit que se'm feia.
    La meva nota és un 9.

    ResponElimina
  8. l'Emma Temez de 3r ESO C ha dit:

    Aquest llibre és el 5è en la sèrie del corredor del laberint, en el qual s'explica com es va concebre la idea i el desenvolupament del laberint per en Thomas i la Teresa. També tens l'oportunitat de conèixer més a fons l'organització que hi ha darrere, juntament amb la seva fundació i evolució.

    OPINIÓ PERSONAL
    El llibre m'ha encantat, com és el més lògic considerant que ha arribat fins al cinquè. Ha estat emocionant viure el que els personatges van experimentar abans de borrar-los la memòria i ser llançats al laberint.

    Recomano molt la lectura d'aquesta saga. Un cop comencis no podràs parar!

    Nota 10

    ResponElimina
  9. És realment un bon llibre. M'agrada la tècnica que utilitza l'autor de deixar els capítols oberts per tal que no vulguis desenganxar la vista del llibre. L'argument en si està ben ambientat i és original. Cada un dels personatges està definit per un tipus de caràcter, això evita confusions en la lectura i ajuda a posicionar-los correctament.
    Totes les preguntes que es van generant en el recorregut del llibre es veuen resoltes a mesura que s'avança en la lectura, i
    estan sorprenentment relacionades entre elles.


    Per altra banda, trobo que a vegades l'autor es recrea massa en els pensaments del protagonista. Això fa que perdis la noció del que passa al seu voltant i provoca certes confusions, tot i que és comprensible, perquè sense saber el que pensa en Thomas costaria trobar-hi un sentit a l'argument.

    Crec que és apte per a qualsevol mena de públic. Us animo a llegir-lo!



    ResponElimina
  10. aquest llibre m'ha agradat molt perqu ja que m'havia vist la pelicula a estat molt e el llibre

    ResponElimina