dilluns, 1 de desembre del 2014

No somriguis que m'enamoro

no somriguis que m enamoro-9788466416245Blue Jeans

Deia un amic meu que les casualitats no existeixen. Que tot està escrit entre els núvols i les estrelles amb tinta invisible. Que les persones es van barrejant a les pàgines de les històries d'altres persones per compartir i protagonitzar un guió que ja està establert. És una manera bonica de parlar del destí. No us sembla?».Fins fa uns mesos formaven el Club dels Incompresos. Cadascun amb la seva personalitat i el seu caràcter, eren els millors amics del món. Però ara, superats els vells problemes, d'altres de nous han separat els seus camins. Amb l'ajuda de noves amistats, ¿aconseguiran recuperar la confiança perduda i tornar a la normalitat?

3 comentaris:

  1. Berta Fontanet ha dit:
    És la continuació de 'Bon dia Princesa', concretament el segon llibre. Continua explicant la vida dels Incompresos, plena d'inesperades coses i ple d'intriga. Hi ha l'aparició d'una nova jove, la Marina, que és adoptada i té problemes familiars, com acabarà tot?
    He triat fer el segon dia d'aquesta col·lecció perquè, el de 'Bon dia Princesa' ja hi havien varis comentaris.
    Aquest llibre m'ha agradat molt, perquè tracta amb l'amor i d'alguna manera, també és una història realista. Els personatges estan molt ben fets i són creïbles i ell llibre s'entén amb claredat.
    Llegint aquest llibre no me avorrit, és més, tenia ganes de llegir més.
    Doncs recomenaria aquest llibre a la gent que li agradin els llibres d'amor i realistes i que et deixin amb l'intriga.
    La meva nota és un 9.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre es la continuació de ''Buenos dias Princesa''. Va sobre els ''Incomprendidos'' els grup de amics, però ara hi ha no son els mateixos han canviat i això provoca malentesos. Va comença sent 6 amics però hi han que marxen per causes i apareixen de nous.
    A mi m'encanta igual que el primer, m'agraden les histories que hi han i li recomano a tothom aquell que li agradi el amor.
    La meva nota és un 10.

    ResponElimina
  3. La Valèria i el Raül passen per un mal moment, la Meri coneix a una noai que la fa molt feliç. A l'ester li ha aparegut un noi que va oblidar. La Valèria coneix a un noi amb qui passen bons moments. El Raül va a veure a una noia i finalment el Bruno coneix a una noia que l'estima molt.

    M'ha agradat molt, dels tres llibres aquest és el meu preferit. És un llibre romàntic i li recomano a la gent que li agraden les històries romàntiques.

    Nota: 10

    ResponElimina