dimecres, 6 de maig del 2015

Actitud Marc Márquez


actitud marc marquez-damia aguilar morell-9788490342251

DAMIÀ AGUILAR MORELL

Aquest llibre repassa la temporada de MotoGP de 2013, en què Marc Márquez s'ha proclamat campió del món. La seva irrupció a la màxima categoria del motociclisme mundial ha tingut un impacte mediàtic de gran magnitud internacional. Damià Aguilar ens acosta al personatge, al seu entorn, als seus secrets, mentre recupera un a un els fets més destacats de la trajectòria del Marc i dels seus rivals directes. El llibre, a més d'acostar-nos alguna exclusiva periodística, també ens posarà en evidència la categoria del personatge... I demostrarà que aconseguir el títol mundial de MotoGP no ha estat l'objectiu principal del pilot de Cervera durant la seva temporada com a debutant... I fins aquí podem explicar.

2 comentaris:

  1. Ana Cruz ha dit:

    El llibre de la vida d'un motorista anomenat marc marquez campió de moto GP 2 anys seguits, el pilot més jove en guanyar en motoGP, ens explica fets de la seva vida... les seves curses a motoGP quan li van treure la bandera negra....Però el que vol destacar és l'Actitut de Marc Marquez.

    Quan Marc va estar lesionat d'un ull, el 21 d' Octubre del 201, al circuit de Malàisia de Sepang per a ell va ser va ser el més dur de la seva carrera esportiva. Durant la primera temporada amb moto2 això li va produir visió dobles a l'ull esquerra, va have-rse de fer se una operació el 16 de gener de 2012 pero Marc va ser positiu i pacient, li van dir que potser no podria córrer mai més en motoGP, però amb la seva actitud ho va poder suportar. En aquests mats moments gracies a la actitud i al seu equip va superar­-ho.

    Ara mateix segueix en el mon del motociclisme.

    A mi m'ha agradat tot però destaco l'Actitud que té en totes les coses... que no li costa treure un somriure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El Marc Marquez no somreia tant quan, per culpa seva, va caure darrera de Rossi. Ademés li va donar les culpes a Rossi.

      Elimina