dilluns, 11 d’abril de 2016

Joc de trons


George R.R. Martin

Misteri, intriga, romanticisme i aventura omplen les pàgines d'aquest primer volum en una sèrie èpica que fascinarà els amants de la fantasia d'arreu del món.
En una terra on els estius poden durar dècades i els hiverns tota una vida, està a punt de desencadenar-se el conflicte. El fred s'acosta, i a les glaçades estepes del nord, a Hivèrnia, forces sinistres i sobrenaturals es congrien rere el mur protector del reialme. Al centre del conflicte es troben els Stark d'Hivèrnia, una família tan aspra i indomable com la terra on han nascut. Passant ràpidament d'una terra de fred brutal a un reialme llunyà i estiuenc d'abundor epicúria, es desplega una història de senyors i dames, de soldats i bruixots, d'assassins i bastards, que s'ajunten en un temps de lúgubres presagis. Entre els complots i els contra complots, la tragèdia i la traïció, la victòria i el terror, el destí dels Stark, els seus aliats i els seus enemics depèn d'uns perillosos
equilibris, com els intents de vèncer el més mortal dels conflictes: el joc de trons.

1 comentari:

  1. Miquel Gaja ha dit:

    El llibre està situat a una mena d'edat medieval, on encara hi havien regnes i reis que els governaven. Cada capítol et va explicant la història des d'un punt de vista diferent, ara des d'una persona i després des de l'altre. El tema principal són guerres i conflictes.
    A mi aquest llibre m'ha agradat força. És el primer de la saga i és prou interessant. Mai no m'havia llegit un llibre sobre cavallers i aquest món i m'ha semblat prou interessant. Alguna part el llibre se m'ha fet una mica llarga i enrotllada, però per altre part n'hi han hagut d'altres que han estat bé. M'ha agradat que cada capítol vagin intercanviant la manera de veure les coses i la història, perquè així també es fa més interessant. És una mica llarg.
    En conclusió, aquest llibre m'ha agradat.

    ResponElimina