dimarts, 28 de juny del 2016

Diari del Greg, 9: Carretera i manta

Jeff Kinney

Qui no se n'ha anat de vacances en cotxe amb la família? Gaudeix d'aquesta aventura d'estiu amb el Greg i la seva família. Riures garantits!
Se suposa que viatjar per carretera amb la família és molt divertit... és clar, excepte si es tracta dels Heffleys. El trajecte es preveu prometedor, però aviat sorgeixen sorpreses insospitades. Els lavabos d'una benzinera, gavines boges, un petit accident, un porquet descontrolat... no coincideixen amb la idea que el Greg té de passar-ho bé. Però fins i tot el pitjor viatge en cotxe es pot convertir en una aventura difícil d'oblidar.

11 comentaris:

  1. L'Adrià Capdevila ha escrit:

    És molt interessant per la gent jove de l'edat d'en Greg, ja que pots el entendre en moltes ocasions. El llibre és molt divertit ja que en tot el llibre tenen aventures tant bones com dolentes.
    De la sèrie de llibres és el segon que més m'ha agradat, ja que el primer era el millor, ja que parlava de la seva primera etapa a l'institut.

    ResponElimina
  2. Libre molt divertit per a totes les edats,jo el recomano a partir de 8 anys, la historia té molt d'humor on el Greg, un personatge molt peculiar explica el seu dia a dia. T'ho passes bé llegint-lo i no se't fa pesat, a part dels dibuixos el protagonista parla en primera persona on et pots sentir molt identificat ja que són coses on et poden passar a la realitat.

    ResponElimina
  3. És molt divertit el llibre, sempre hi han aventures dolentes o bones i totes a part de bones són divertides.És un gran llibre, enganxa i apart és un bon llibre per llegir a l'hora de lectura i a casa.

    ResponElimina
  4. El llibre es divertit, es recomenable per totes les edats, no et canses de llegir perquè es molt diverit.
    El llibre representa un diari de un noi que es diu greg que explica totes les aventuras.

    ResponElimina
  5. Aquet llibre m'ha agradat molt ja que m'ha fet riure molt.
    Es molt divertit i per gent de 10 a 15 anys els i recomano perquè diverteix als lectors amb aquestes aventures tant rares en la cual efronten de menera divertida

    nota:10

    ResponElimina
  6. Aquest llibre es molt divertit i també és interessant.el recomano a persones que els hi agradi molt les aventures de aquest nen.Seria per a persones de +8 fins als 15 anys més o menys

    ResponElimina
  7. El Pau Crespiera de 1r d'ESO A ha dit:

    Aquest llibre m'ha encantat perquè és entretingut de llegir. El Greg sempre té problemes i el seu únic amic l'ha deixat plantat. Per les coses que li passen es nota com té mala sort i tot ho apunta en el seu diari.

    ResponElimina
  8. Es un llibre entretingut i devertit amb algunes parts que son la mar d'intrigants.

    ResponElimina
  9. M'ha agradat molt, és molt entretingut i fa molta gràcia. M'ha fet passar el temps molt ràpid. El diari de Greg sempre ha estat una sèrie de llibres que sempre m'ha agradat, a més aquesta pel·lícula ja la vaig veure a la tele. Tot i que ja s'havia el que passaria m'ha agradat molt.

    Nota: 9'5

    ResponElimina
  10. És un llibre entretingut des de la primera pàgina fins a l'última. El recomano a tothom.

    Nota: 9

    ResponElimina
  11. Aquest llibre m'ha encantat, és molt entretingut, però hi ha alguns trossos aburrits i a vegades es podia deduir el final.

    NOTA:8'5

    ResponElimina