dimarts, 28 de juny del 2016

La chica de Pablo

Naiara Domínguez

Marina es una joven estudiante de periodismo enamorada de su gran ídolo, el cantante Pablo. Tras muchos meses de espera, por fin ha llegado el día de verle en concierto, pero lo que no sabe es que su vida está a punto de cambiar para siempre. Ambos compartirán un momento tan intenso en el escenario que les hará enamorarse inmediatamente el uno del otro.
Un «quiero verte pronto» de él la convertirá en una chica muy especial, la más buscada del mundo, pero tendrá que hacer frente a sus inseguridades y superar sus miedos para cumplir sus sueños. Por su parte, Pablo hará todo lo posible por volver a encontrarse con ella. Sin embargo, como si el destino jugase en su contra.
La historia que cualquier fan querría vivir con su ídolo con un desenlace sorprendente e inesperado.

3 comentaris:

  1. La Naiara Simó ha escrit:

    Una noia que es diu Marina li agrada molt un cantant que es diu Pablo i per casualitats es coneixen, al principi es fan molt amics perquè en Pablo té una novia que es diu Raquel, però els dos s'agraden entre ells, la Marina vol arribar a aconseguir que ella i ell puguin estar junts, i ell també ho vol aconseguir, han de superar obstacles que la vida els hi va posant.
    Ha sigut un dels llibres que més m'ha agradat, el recomano a aquelles persones que els agradin els llibres d'amor.
    NOTA: 10

    ResponElimina
  2. Una noia completament normal que es diu Marina coneix un dia al seu cantant preferit i s'enamora d'ell. El cantant, es diu Pablo. Un dia, en un concert canten junts un tros de cançó i el Pablo es fixa en ella i s'enamora. La Marina marxa després del concert i com que el Pablo ja no la torna a veure la busca a través de les xarxes socials. Finalment es tornen a trobar però hi ha uns certs assumptes que els impedeix estar junts durant un temps.
    Aquest llibre m'ha agradat molt, és fàcil de llegir i entretingut. Jo el recomano.
    NOTA: 10

    ResponElimina
  3. La Marina és una noia que junt amb la seva amiga són fans del Pablo, el nou cantant de moda. Quan el va veure en un concert de Barcelona ell pot sentir com ella canta la cançó i l'invita a cantar. Ella es desmalla, però quan s'ha acabat el concert i la va a buscar ella ja no hi és. A partir d'aquell moment el Pablo la comença a buscar a partir del hastag #LaChicaDePablo.

    Aquest llibre m'ha agradat perquè és una història d'amor entre dos persones que viuen com en dos mons diferents, un viu en el mon de la fama (amb els fans, els paparazzis...) i ella viu en el món d'una estudiant normal (estudiant a la universitat). I el recomano perquè et dona el missatge de que no et pots rendir mai.

    NOTA: 9
    Èlia Rojas Garcia 3ESO B

    ResponElimina