dimarts, 28 de juny del 2016

Xoc de Reis (Cançó de gel i foc II)

George R.R. Martin

El preu de la glòria. Mentre els pretendents al Tron de Ferro dels Set Regnes es preparen per fer valer els seus drets, el caos regna, des de l'antiga ciutadella de Rocadrac a les costes imponents d'Hivèrnia. Una profecia de desastre esquinça el cel —un cometa del color de la sang i la flama—alhora que cinc faccions combaten pel control d'una terra dividida. Amb un rerefons d'incest i de fratricidi, d’'alquímia i d’'assassinat, el preu de la glòria es mesura amb sang.
En aquesta esperada seqüela de Joc de trons, George R. R. Martin ha creat una obra plena de poder i imaginació.
El llibre ens transporta a un món de venjança, màgia i guerra mai experimentat.

1 comentari:

  1. El Miquel Gaja ha escrit:

    És la continuació del primer llibre de joc de Trons (Game of thrones). Continua la guerra i tothom busca l’estratègia per guanyar. Passen moltes coses interessants i emocionants.
    A mi aquest llibre m’ha agradat bastant. És llarg i alguns trossos són feixucs i lents però aquests trossos hi han de ser per poder entendre el que passa. En el llibre no hi ha massa acció, però la historia és molt bona i treballada. Hi han personatges molt bons, però no en pots tenir cap de preferit perquè pot ser que te’l matin. Cada capítol te l’explica una persona diferent, permetent veure la mateixa historia des de diferents punts de vista. El llibre està prou bé.
    Jo li poso un 8.

    ResponElimina