dimarts, 15 de novembre del 2016

El Regne Perdut

Geronimo Stilton

Fa molts i molts anys que el Regne de la Fantasia era habitat per molts pobles diferents que vivien en pau i harmonia fins el dia que van guanyar les forces obscures i la Reina Negra va fer seu tot el Regne, des de l’'aleshores conegut com el Regne Perdut. L'’antiga profecia diu: Un dia, l’'Arc, l’'Oca, el Drac i l’'Espasa venceran l’'Obscuritat . Aquell dia ha arribat. Audaç és només un jove elf, un noi com qualsevol altre. Però ell és l’'escollit: ha de reconquerir el Regne Perdut i retornar la pau al Regne de la Fantasia.

1 comentari:

  1. El Jesús Álvarez de 3r ESO A ha dit:

    Resum : El llibre tracta d'un noi que quan era petit en el reialme en el que vivia estava en guerra i el van portar en un altre reialme travessant un portal que es va tancar. Quan va ser més gran els pares adoptius li van explicar la veritat i va anar a buscar la clau per obrir-lo i salvar el seu reialme del poder fosc. Al travessar el portal li van passar moltes aventures acompanyat dels seus amics.

    Opinió personal: A mi m'ha agradat molt aquest llibre. Els personatges han estat molt bé però crec que alguns haurien de tenir més protagonisme.

    nota del llibre : 10

    ResponElimina