dimarts, 15 de novembre del 2016

El mon blau

Albert Espinosa

El món blau és una història que enllaça amb El món groc i Polseres vermelles i amb la qual es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort. Espinosa ens ofereix una narració d'aventures i d'emocions sobre un grup de joves que s'enfronten a un gran repte: rebel·lar-se contra un món que vol ordenar el seu caos. A través de cinc personatges, una illa i la cerca incessant per la vida, l'autor ens endinsa en el seu particular univers amb una història que es desenvolupa en un món oníric i fantàstic, amb un començament contundent i un desenllaç esperançador i ple de llum.

2 comentaris:

  1. L'Oriol Tort de 3r A ha dit:

    Breu resum de l'argument:

    Aquest llibre tracta sobre unes persones a qui han diagnosticat una malaltia terminal i no volen morir a l'hospital. Ells van a passar el últims dies de la seva vida al "GRAND HOTEL". Aquí hi conviuen aquestes persones juntes i aprenen a estimar el seu propi caos (el caos es allò que et diferencia de les altres persones).

    Opinió personal:

    Aquest llibre m'ha agradat perquè al protagonista li és difícil conviure amb algunes de les persones d'aquell lloc i a poc a poc s'hi va fent amic i va encaixant més en aquest estil de vida tan diferent del que vivim nosaltres: allà no hi ha prohibicions, no hi ha límits, la gent no es preocupa pel que pot passar uns minuts després, ells viuen el moment. Nosaltres hauríem d'aprendre a viure com aquestes persones, sense complexos i estimant el nostre caos. Aquesta novel·la és una obra magnífica, així que us animo a llegir-la.

    Nota:

    A aquest llibre li poso com a nota un 10.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'agradat molt perquè és una història que si la entens és molt bonica i facíl de seguir-li el ritme i els personatges s'identifiquen sense cap problema.
    És un dels pocs llibres que m'agradat com per acabar-me'l.

    ResponElimina