dimarts, 15 de novembre del 2016

Els avantatges de ser un marginat

Stephen Chbosky

En Charlie és un adolescent introvertit que viu amb la seva família aparentment modèlica. Quan acaba l'escola, el suïcidi del seu millor amic li dispara una sèrie d’'inseguretats. L'’entrada a l’'institut arriba com una amenaça. Però, entre classe i classe, trobarà un professor que l'’ajudarà a fer servir la literatura com una arma. I, sobretot, una colla de xavals més grans, atrevits i transgressors. Uns autèntics outsiders amb qui pujarà a les salvatges muntanyes russes de l’'adolescència per descobrir emocions ocultes i aprendre a combatre les allargades ombres que el turmenten.

1 comentari:

  1. L'Aina Lopez de 4t ESO B ha dit:

    Breu resum: Aquest llibre explica la vida d'un nen anomenat Charlie, que està passant per un mal moment, ja que s'ha suïcidat el seu millor i únic amic. Això fa que es quedi sol en aquest món i a més a més tot just comença l'institut que l'atemoreix. A partir d'aquest moment ell va explicant el seu dia a dia a través de cartes íntimes.

    Opinió personal: M'ha agradat, però l'he trobat feixuc de llegir, és a dir, hi han parts que se'm han fet pesades, em temo que és degut a que ja he vist la pel·lícula.
    Recomano aquest llibre a la gent que li agradin els diaris, és a dir que el propi autor expliqui el seu dia a dia.

    Nota: 8

    ResponElimina