dimarts, 15 de novembre de 2016

Wismichu


Ismael Prego

Este libro te aportará algo, o al menos lo intentará. Porque al final, internet es como el patio del cole: un infierno. Así que, básicamente, tienes que aprender a defenderte, porque si te rindes, pierdes.
Aprende a identificar a tus amigos y -más importante todavía- aprende a identificar a los trolls y a evitarlos como la peste. Aprende cómo destacar, cómo conservar tu personalidad y no convertirte en un clan de otros, cómo apasionarte por algo... cómo ser la mejor versión de ti mismo.

4 comentaris:

 1. El Nil Bolaño de 3r A ha dit:

  Resum
  Es un youtuber molt famós; el personatge es diu Wismichu i l'autor del llibre Ismael. El llibre t'explica tots els mals que et pots trobar en Internet i una mica de la seva història de la vida: escola, institut... I com ser un bon youtuber... Amb molt d'humor i gràcia.

  Opinió personal
  És un llibre molt divertit. El recomano si t'agrada riure amb els llibres i si coneixes l'autor. Sinó doncs no el recomano en cara que t’agradi saber coses d’Internet.

  ResponElimina
 2. El llibre és molt divertit, a sobre no tot el llibre és seriós sinó què barreja humor amb temes mes seriosos. Parla de la seva carrera a la plataforma de Youtube i com assolir les teves metes.
  A més porto anys seguint els seus videos i jo opino que els llibre està molt bé i penso que en alguns casos et pot ajudar molt.I si coneixes la seva trajectòria a internet i sinó el coneixes a part del seu llibre també recomano mirar el seu canal de Wismichu que fa el videos amb molt d'humor. El autor esw diu Ismael Prego.

  ResponElimina
 3. El llibre és molt divertit, a sobre no tot el llibre és seriós sinó què barreja humor amb temes mes seriosos. Parla de la seva carrera a la plataforma de Youtube i com assolir les teves metes.
  A més porto anys seguint els seus videos i jo opino que els llibre està molt bé i penso que en alguns casos et pot ajudar molt.I si coneixes la seva trajectòria a internet i sinó el coneixes a part del seu llibre també recomano mirar el seu canal de Wismichu que fa

  ResponElimina
 4. El Pol Armadans, de 4t d'ESO B, ha dit:

  Per mi hi han alguns capítols que sobren, però en si aquest llibre m'ha agradat molt. Va sobre un youtuber conegut. Aquesta és la seva forma de veure el mon, És la seva opinió i les bases per viure i crear a Internet o a tot arreu. Si vols saber el que possa dins del llibre llegeix-te'l.

  ResponElimina