dimarts, 15 de novembre del 2016

Wismichu


Ismael Prego

Este libro te aportará algo, o al menos lo intentará. Porque al final, internet es como el patio del cole: un infierno. Así que, básicamente, tienes que aprender a defenderte, porque si te rindes, pierdes.
Aprende a identificar a tus amigos y -más importante todavía- aprende a identificar a los trolls y a evitarlos como la peste. Aprende cómo destacar, cómo conservar tu personalidad y no convertirte en un clan de otros, cómo apasionarte por algo... cómo ser la mejor versión de ti mismo.

4 comentaris:

  1. El Nil Bolaño de 3r A ha dit:

    Resum
    Es un youtuber molt famós; el personatge es diu Wismichu i l'autor del llibre Ismael. El llibre t'explica tots els mals que et pots trobar en Internet i una mica de la seva història de la vida: escola, institut... I com ser un bon youtuber... Amb molt d'humor i gràcia.

    Opinió personal
    És un llibre molt divertit. El recomano si t'agrada riure amb els llibres i si coneixes l'autor. Sinó doncs no el recomano en cara que t’agradi saber coses d’Internet.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. El Pol Armadans, de 4t d'ESO B, ha dit:

    Per mi hi han alguns capítols que sobren, però en si aquest llibre m'ha agradat molt. Va sobre un youtuber conegut. Aquesta és la seva forma de veure el mon, És la seva opinió i les bases per viure i crear a Internet o a tot arreu. Si vols saber el que possa dins del llibre llegeix-te'l.

    ResponElimina